Rođendanski vijenac za vrata

Nekako mi nije išlo blogiranje ove godine.Najlakše je izgovoriti se, bilo je puno posla,nije bilo vremena i tako to…ali to su samo izgovori, kad se ima prave volje nađe se i vrijeme.Negdje sam pročitala da si svaki dan odvojimo 10 minuta za nešto što želimo,da ne čekamo kad ćemo biti satima slobodni da bi to napravili,pa sad pokušavam isprobati tu tehniku da vidim dali ću stići napisati ovaj blog danas u deset minuta ili ću morati nastaviti i sutra….

ali nema veze bar sam se pokrenula….

Evo nekoliko slikica kako izraditi vijenac za vrata u obliku srca.Ideju za izradu cvjetova sam posudila iz jedne cvjećarnice na izletu u Njemačkoj, a oblik je predložila moja draga kuma.Pokušala sam kupiti stiroporno srce,ali kod nas nije bilo,pa sam sama složila od novinskog papira i stiropora i obljepila papirnatom trakom.

materijal i pribor potreban za izradu vijencaizrada cvjetova od krep papiracvjetovi od krep papiracvjetovi od krep papiracvjetovi od krep papiraljepljenje cvjetova vrućim ljepilomrođendanski vijenac za vratarođendanski vijenac za vrata …i neću Vam lagati,naravno da nije bilo gotovo za 10 minuta,ali tehnika pali. Možda je pisan u više navrata, ali blog je završen.

srdačan pozdrav

Ljiljana

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s