BLOG

E, ljudi moji.. da bi nastao ovaj blogi išlo se čak do Mađarske u Siklos, u sklopu Ipa prekograničnog programa Žene! Vodimo posao online!
Stižemo.. sve super, kava i pecivo dobrodošlica kakva se i priliči, a mi sve žene pune elana za učenje. Sve je bilo lijepo zamišljeno, ali već na početku komplikacije, treba se prijaviti i registrirati,ali nas ima previše, nekome se stranica otvara brže, nekome sporije pa nastaje kaos i žamor, javaljam se, pitam jer želim iskoristiti tu priliku, pa tko će mi danas dati besplatan savjet ili neku instrukciju. Neki su i uspjeli sve od prve, ogledavam oko sebe, opet mi ne ide kak bi trebalo, pa opet nešto pitam….
Ne uspjevam, opet pitam i dok je djevojka iz zadnjeg reda pogledala i okrenula očima..pa kaj će ova opet nešto pitati, pa klikni samo tu i tu you stupid woman,(sorry) znam da nije tak mislila, ali u tom trenutku mi je to prošlo kroz glavu i nakon što sam se oznojila do gaća (tko bi rekao da će rad na laptopu biti tako naporan), dobila osip od stresa i zaključila frustrirano da ja to ipak ne mogu pratiti, sjela sam i malo pomalo sve mi je postalo jasno?! Nisam neki vjernik, ali znate ono ako si sam ne pomogneš ni Bog ti neće pomoći….ajmo sve ispočetka….naslovna strana, menu, i polako jedno po jedno polje se otvaralo pred mojim očima. AHA!!,sad vidim o čemu je Agnes govorila, to je ono na što su one kliknule prije 10 minuta. Pa to stvarno nije tak teško, nevjerojatno, bila sam na početku, a radionica je bila gotova. Ipak nakon svih uzburkanih osjećaja,shvatila sam što treba i kad dođem doma i nađem sat, dva mira ići će to onako kak je u radionici zamišljeno.
Povratak kući, ne znam da li možete zamisliti tridesetak žena sa svojim pričama, optimizmom i pune veslja… samo što se i autobus nije smijao.
Kad sam došla doma, kuća je bila puna gostiju koji su baš večerali i uzimali kruh iz moje omiljene košarice.

24032014441.jpg

 

24032014442Čaša crnog vina i sve negativno je zaboravljeno, pretvorilo se u pozitivno i nadu da će ovaj blog ipak netko pročitati,ocijeniti (pa makar i negativno) i naravno zbog njega i nešto kupiti u Malom dućanu u Križevcima,Ulica kralja Zvonimira 2

srdačan pozdrav, Ljiljana

 

4 misli o “BLOG

 1. Bravo Ljiljana,
  nisam ni sumnjala da ćeš TI to prva savladati. Sada bi bio red da i ja nađem vremena i savladam izradu stranice.
  Srdačan pozdrav.
  Ako zapnem negdje znam da ti se mogu obratiti za pomoć.
  Pozdrav,
  Renata

 2. Ljiljana,lijepo si opisala našu borbu s tajnama informatike i brzine interneta.Ali umjetničke duše se ne boje izazova,sve što je novo i drugačije nas privlači.Godine nisu važne….kaže pjesma.
  L.P.Ana

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s